1882-BLOGGEN

EN BLOGG OM GEFLE IF I SYNNERHET OCH OM GÄSTRIKEFOTBOLLEN I ALLMÄNHET

HUGOS TRE UPP OCH EN NED (GIF Sundsvall – Gefle IF)

1 min läsning

Årspremiär av ”HUGOS TRE UPP OCH EN NED” ifrån matchen mellan Sollentuna FK och Gefle IF.

Då var det dags för premiären av ”Hugos: tre upp och en ned” som är en text som kommer att återkomma efter varje spelad GIF-match och ett antal andra matcher.

DAGENS TRE ÄR:

3. Sebastian Sandlund

Sandlund axlade kaptensbindeln och dominerade spelet på mitten. Sebastian kommer utan tvekan bli en oerhört viktigt kugge i detta nya GIF-lag.

2. Jake McGuire

Efter att ha varit uppe på ett flertal träningar sedan säsongens start hade jag stora förhoppningar på Gefles nya målvakt, Jake McGuire. Och visst levde han upp till förväntningarna, med ett flertal kvalificerade räddningar får han en solklar andraplats!

1. Isac Rojas

”En udda vinnare” förstår jag att många tycker. Men faktum är att denna Rojas imponerade oerhört mycket på mig i sitt inhopp. Hans bollkontroll och blick för spelet blir dom avgörande motiveringarna. Han låg även bakom Gefles mål när han assisterade Fernandes med ett PERFEKT inlägg.

BESVIKELSEN:

Matchens besvikelse blir tyvärr den tilltänkta skyttekungen Grace Tanda. Anfallaren försvann helt under den första halvleken och blev sedermera även utbytt. Men efter att ha sett Grace ”in action” på träningar kan jag säga att han har en tendens att vara helt osynlig men helt plötsligt bara blixtra till. Spännande att fortsätta följa han…

//1882-Bloggen

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Charles
Charles
2 years ago

Var säker på att den brasilianska provspelaren skulle hamna högst upp på listan efter hans inhopp, men inte ens med? Håller med dina förklaringar för alla andra iof så i en perfekt värld hade det varit en topp 4 lista haha, jag känner bara att brassen är en typ vi saknat väldigt länge, en typ som kan vända en match själv med sin snabbhet och sina avslut 🙂 Hoppas jag har rätt! 🙂 Bra blogg!

max
Admin
max
2 years ago
Reply to  Charles

Hej Charles! Angående Julio Fernandes så var det ingen tvekan om att han gjorde ett bra inhopp! Hans snabbhet är oerhört bra men den här gången hamnade han precis efter dessa tre, men vi vill berätta att han var precis efter! Stort tack för att du läser 1882-Bloggen och även tack för att du engagerar dig här i kommentarerna!Mvh 1882-Bloggen

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x