1882-BLOGGEN

EN BLOGG OM GEFLE IF I SYNNERHET OCH OM GÄSTRIKEFOTBOLLEN I ALLMÄNHET

Provspelande målskytten klar för GIF

2 min läsning

FOTO: Nils Westberg Löfgren

Han har varit på provspel ett tag och målade i träningsmatchen mot GIF Sundsvall förra fredagen. Nu är Julio Fernandes klar för Gefle IF. ”Han har gjort mycket bra ifrån sig, säger Marcus Bengtsson till klubbens hemsida”. 

Den offensiva brasilianaren Julio Fernandes har provtränat med ett flertal klubbar i vinter, bland annat Jönköping Södra i Superettan där han var väldigt nära ett kontrakt.

För snart två veckor kom han till Gävle och GIF för provspel där han gjort det bra och gjorde bland annat mål i träningsmatchen mot allsvenska Sundsvall.

Idag bekräftade GIF på din hemsida att man gjort klart med Fernandes som blir det åttonde nyförvärvet inför den här säsongen.

Jag känner mig väldigt glad att få komma till Gefle. Jag känner mig redan hemma och har blivit väl omhändertagen av alla inom klubben. Jag kommer varje dag att ge mitt maximala för att bidra till lagets framgångar, så Gefle på sikt kan ta sig tillbaka till eliten, säger Julio Fernandes till Gefles hemsida”.

Även tränaren Marcus Bengtsson är nöjd med att ha knutit Fernandes till klubben:

Julio har tränat med oss en period och gjort mycket bra ifrån sig. Det är en offensiv spelare som ständigt hotar i djupled och har spetsen i sina avslut, säger huvudtränare Marcus Bengtsson”.

VILL DU SE JULIO FERNANDES MÅL I DEN SENASTE TRÄNINGSMATCHEN MOT SUNDSVALL SÅ KAN DU SE DET HÄR!

//1882-Bloggen

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x