1882-BLOGGEN

EN BLOGG OM GEFLE IF I SYNNERHET OCH OM GÄSTRIKEFOTBOLLEN I ALLMÄNHET

Ny tränare till damerna

1 min läsning

FOTO: Nils Westberg Löfgren

Damernas ledarstab består av huvudtränare Tomas Axlund och assisterande Niklas Spångberg. Men nu väljer klubben att plocka in ytterligare en tränare. ”Kommer med sin rutin bidra till att förbättra spelet, säger huvudtränaren Tomas Axlund om hans nya kollega”.

Tomas Axlund har funnits med i ett flertal år och är huvudtränaren för detta damlag som gjort succé sedan starten. Vid sin sida har han nu Niklas Spångberg som var ny i klubben förra året, efter att ha bytt från Sandvikens IF till GIF.

Men nu får dom alltså förstärkning och det är Sami Engstrand som är klar för klubben. Sami kommer senast från Hille IF som vann Division 2 och är nykomlingar i ”ettan” i år.

”Vi är väldigt glada att Sami väljer att komma till oss. Sami har ett bra ledarskap och kommer med sin rutin bidra till att förbättra spelet och spelarna”.

Sami är även han väldigt glad och nöjd med att få komma till Gefle IF och till Gefles hemsida berättar han om vilken som kommer att vara hans roll.

”Jag kommer i huvudsak att jobba med forwards för att utveckla dem. Det känns roligt att få chansen att kunna lägga stort fokus på få spelare”.

GEFLE IF SPELAR IDAG MATCH MOT TRIANGELNS IK BORTA PÅ TUNAVALLEN KLOCKAN 15.00!

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x