1882-BLOGGEN

EN BLOGG OM GEFLE IF I SYNNERHET OCH OM GÄSTRIKEFOTBOLLEN I ALLMÄNHET

HUGOS TRE UPP OCH EN NED (Brynäs IF – Sandvikens AIK)

2 min läsning

Årspremiär av ”HUGOS TRE UPP OCH EN NED” ifrån matchen mellan Sollentuna FK och Gefle IF.

Då var det dags för första ”tre upp och en ned” från en match där inte Gefle IF är med. Denna gången är det nämligen från DM-matchen mellan Brynäs IF och Sandvikens AIK.

Men innan jag ger er mina tre tummar upp så ska jag reda ut några spelregler för ”Hugos tre tummar upp och en ned”.

I matcher som spelas med endast ett Gästrikelag kan endast spelare från Gästrikelaget bli uttagna i texten. Spelare från det andra laget kan därför inte bli utvalda i texten.

I matcher som spelas mellan två lag från Gästrikland kan spelare från båda lagen bli uttagna i texten. För att bli uttagen måste spelaren också ha spelat i minst tio minuter!

DAGENS TRE ÄR:

3. Edgar Benedict Seleey (SAIK)

Sandvikens AIK:s blixtsnabbe vänsterback gjorde ett stort intryck under den första halvleken. Edgar hade förutom sin snabbhet, en bra teknik och en fin och känslig vänsterfot.

2. Emil Sjöö (Brynäs)

Tvåmålsskytten Emil Sjöö var Brynäs överlägset bästa spelare i DM-matchen mot SAIK. Hans otroliga speed gjorde det jobbigt för SAIK-backarna. Han visade även upp ett bra skott vid 1-2-målet!

1. Roni Ali (SAIK)

Nyförvärvet Roni Ali visade varför han spelat på Division 2-nivå innan han nu kom till SAIK. Kvalitén i hans fötter går inte att missa. Roni stod för tre imponerande mål och vände på egen hand matchen mot Brynäs!

Besvikelsen: Andreas Gillström (SAIK)

Jag hade ganska stora förhoppningar på Gillström men han fick inte till det i matchen mot Brynäs. Han tappade mycket boll och fick inte ut sin teknik fullt ut. Men nog såg man att det finns fotboll i Andreas som blir spännande att fortsätta följa under den här säsongen!

//1882-Bloggen

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x