1882-BLOGGEN

EN BLOGG OM GEFLE IF I SYNNERHET OCH OM GÄSTRIKEFOTBOLLEN I ALLMÄNHET

HUGOS TRE UPP OCH EN NED (Sandvikens IF – Umeå FC)

1 min läsning

Årspremiär av ”HUGOS TRE UPP OCH EN NED” ifrån matchen mellan Sollentuna FK och Gefle IF.

Då var det ännu en gång dags för mina tre tummar upp och min besvikelse från träningsmatchen mellan Sandvikens IF och Umeå FC som spelades i söndags.

img_1966-3

DAGENS TRE ÄR: 

3. Samuel Persson

Högerbacken person var en stor bidragande orsak till att Sandvikens högerkant fungerade så bra i matchen mot Umeå. Med en fin högerfot och bra spelförståelse får han tredjeplatsen!

605430

2. Vyacheslav Koidan

Den ukrainske mittfältaren visade återigen att han håller hög klass. Koidan vann otroligt mycket boll och tvekade inte i närkamperna, en riktigt krigare!

668264

1. Emil Bellander

Den store och tidigare Geflespelaren Emil Bellander fortsätter att göra mål. Förra året blev det 13 mål, i år ser det ut att kunna bli något liknande igen. Han gjorde såklart SIF:s ända mål i matchen och var för övrigt väldigt bra. Stor och stark men även ganska snabb och såklart ett fint skott är Bellanders bästa egenskaper

168b6a77-68c2-49b6-8d74-ee6719c2479d

BESVIKELSEN: Elias Lindgren

Återigen en yngling på besvikelseplatsen och jag vill återigen rikta stor respekt till dessa unga spelare och talanger som finns i fotbollsgästrikland. Målvakten Lindgren som bara är 17 år gjorde inte bort sig i matchen mot Umeå men han kom under ett antal gånger i dålig position och får därför besvikelseplatsen. 

gjsqUHxR

//1882-Bloggen

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x