1882-BLOGGEN

DEN DRIVANDE NYHETSKÄLLAN OM GEFLE IF

Efter tre raka matcher utan vinst väntar tabellettan på bortaplan för Gefle

2 min läsning

Jake McGuire fick se två bollar passera hans mål. FOTO: Nils Westberg Löfgren

Gefle har två raka förluster i bagaget när man imorgon åker till Stockholmschef närmare bestämt Spånga IP. Tabellettan och det obesegrade Akropolis väntar nämligen på bortaplan.

Förra veckan spelade man årets derby när rivalen Sandvikens IF gäster Gavlevallen inför publiksiffran på hela 5022 åskådare.

Efter en spelmässigt jämn match vann dock topplaget Sandviken efter att skyttekungen Leo Englund sänkt Gefle.

Nästa chans till poäng för Marcus Bengtssons Gefle är redan imorgon när man beger sig till Spånga IP för att ta sig an Akropolis.

Akropolis har varit ett stabilt topplag dom senaste säsongerna och kvalade till Superettan 2017 där man tillslut inte klarade kvalet mot IK Frej.

Men det är med ett tufft läge som Gefle kommer till den svåra matchen. Några utav bottenkonkurrenterna till Gefle har nämligen plockat poäng den här omgången och det skiljer, inför matchen, endast en enda poäng ned till nedflyttning.

Och den stora frågan inför matchen blir hur Gefles offensiv kommer att fungera. Laget har gjort snåla 12 mål under säsongen och uppgifter till 1882-Bloggen säger att klubben aktivt letar efter en offensiv spelare till transferfönstret som öppnar om knappt en månad.

Till matchen kommer Gefle utan mittbacken Axel Norén som är avstängd. Även anfallaren Julio Fernandes saknas till matchen på grund utav en hjärnskakning. Annars är alla spelare tillgängliga.

INFÖR MACHEN:

Plats: Spånga IP

Tid: 15.00

TV: Ettanplay och Gefle Dagblad

Gefles målvakt Jake McGuire är redo för en ny match.
FOTO: Nils Westberg Löfgren

//1882-Bloggen

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DigitalOcean Referral Badge
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x