1882-BLOGGEN

DEN DRIVANDE NYHETSKÄLLAN OM GEFLE IF

Efter flyttryktena-Tanda talar ut om det kommande transferfönstret: ”Då lämnar jag”

2 min läsning

FOTO: Nils Westberg Löfgren

Det svenska sommar-transferfönstret är på väg att öppna. Måndagen den 15 juli blir det fritt fram för klubbar att värva spelare och i och med att det närmar sig har olika rykten börjat florera. Enligt olika uppgifter kan Gefles anfallare Grace Tanda vara på väg att lämna, något han själv säger så här om till 1882-Bloggen. ”Om både klubben och jag tycker att det är rätt så…”

Gefle IF:s herrar har en match kvar innan sommarledigheten kan starta. Riktigt fullt ledigt behöver det dock inte bli. Det svenska transferfönstret öppnar nämligen den 15 juli och som vanligt har det redan nu börjat ryktas hit och dit.

Dom kanske mest klaraste ryktena som också varat under en längre tid är dom om anfallaren Grace Tandas eventuella flytt. Rykten som spelaren själv inte kunde svara riktigt tydligt på själv.

”Jag vet inte. Du får fråga Mackan (Marcus Bengtsson) eller David (Norell Husein) om jag är på väg bort. Jag har kontrakt med Gefle och spelar här så jag vet inte vad jag ska svara”.

Det finns uppgifter på att du inte trivs, stämmer det?

”Nej, det stämmer inte. Det känns bra, jag trivs med grabbarna i laget. Det är ett ungt och talangfullt lag som kan utvecklas ännu mera, säger den 25 årige anfallaren som också menar att han är nöjd med den halva säsongen som gått:

”Vi är ett ungt lag i en ny serie, vissa matcher har vi spelat bra och vissa dåligt. Vi jobbar på och förhoppningsvis kan det bli bättre både för mig och för laget”.

Men trots att den store anfallaren menar att ha trivs bra och är nöjd med hur det har gått i Gefle så är det märkbart att det blir jobbigt att prata om det kommande transferfönstret, för när ämnet återigen tas upp i intervjun så är det svårt att få ett riktigt svar ifrån Tanda.

”Jag har ingen aning, du får bättre svar från min agent eller David. Jag har kontrakt med GIF och spelar och tränar här”.

Men om det kommer ett bud från en högre nivå är det inte otänkbart att du lämnar?

”Det där beror på hur klubben ser på det. Är det en bra ekonomisk fråga för klubben och om det känns bra för både klubben och mig så absolut, då lämnar jag”.

Kommer Grace Tanda att lämna Gefle?
Svaret får vi under transferfönstret som öppnar om knappt två veckor.
FOTO: Nils Westberg Löfgren

//1882-Bloggen

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Relaterat: Efter flyttryktena-Tanda talar ut om det kommande transferfönstret: ”Då lämnar j… […]

DigitalOcean Referral Badge
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x