1882-BLOGGEN

EN BLOGG OM GEFLE IF I SYNNERHET OCH OM GÄSTRIKEFOTBOLLEN I ALLMÄNHET

Uppgifter: Gefle nära ny spelare-presenteras inom kort

2 min läsning

Nya uppgifter säger att GIF kommer att presentera en ny spelare inom kort.

Planen var att inga spelare skulle lämna eller komma in. Men efter att vänsterwingen Melvin Mårtensson Almevid lämnat har Gefle ändrat synen, och enligt uppgifter till 1882-Bloggen kan ersättaren redan vara klar.

När transferfönstret öppnade den 15:e juli var beskedet tydligt från Gefles sida, lämnar inga spelare så kommer inga nya att komma in.

”Det ska till något extraordinärt ekonomiskt om vi ska kunna ta in något nytt nu i sommarfönstret, sade bland annat Marcus Bengtsson till bloggen”.

Men för en dryg vecka sedan blev det klart att Melvin Mårtensson Almevid lämnar Gefle för att plugga på Handelshögskolan i Stockholm, ett beslut som gjorde att Marcus Bengtsson till 1882-Bloggen kunde säga att man ändrat synen:

”Våran syn var ju att vi skulle ha kvar den trupp vi hade men nu är det ju en spelare som har lämnat och då vill vi hitta en lösning på den positionen”.

Och kanske har man redan hottat sin nya spelare. För enligt uppgifter till bloggen har man under veckan haft två provspelare där den ena ska vara nigerianen Ibrahim Alhassan som provtränat med Gefle tidigare i somras.

Rekommenderat: LISTA: Här är spelarna Gefle borde kolla närmre på under transferfönstret

Källan menar dessutom att en spelare redan ska vara klar för Gefle IF och väntas bli klar inom dom senaste dagarna. Vilken spelare det är som ska vara klar är dock oklart.

Uppgifterna dämpades inte heller när Gefle under gårdagen gick ut och på sitt Facebook-konto bad om en lägenhet som borde kunna vara till det eventuella nyförvärvet.

Gefles tränare Marcus Bengtsson var fåordig och svarade så här på ryktena när 1882-Bloggen sms:ade honom:

”Inget är klart ännu”.

Men när tror du att ni kan presentera något nytt?

”Vet faktiskt inte, beror på processen”.

Hur som helst så talar det absolut mesta för att Gefle IF inom dom närmaste dagarna kommer att presentera något nytt. Vem det är som presenteras återstår att se men transferfönstret stänger den 11:e augusti.

För att hänga med på det senaste nytt om Gefle IF:s herrlag under transferfönstret rekommenderar vi dig bloggens ”Silly Season-sida” där det uppdateras så fort någonting nytt händer.

Klicka HÄR för att komma till ”Silly Season-sidan.

Tränaren Marcus Bengtsson var fåordig när han kommenterade bloggens uppgifter.
FOTO: Nils Westberg Löfgren

//1882-Bloggen

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x