1882-BLOGGEN

EN BLOGG OM GEFLE IF OCH OM GÄSTRIKEFOTBOLLEN I ALLMÄNHET

HUGOS TRE UPP OCH EN NED (Sollentuna FK – Gefle IF)

2 min läsning

Årspremiär av ”HUGOS TRE UPP OCH EN NED” ifrån matchen mellan Sollentuna FK och Gefle IF.

Premiärerna är avklarade i vårat avlånga land och nu är det även dags för årspremiären av ”HUGOS TRE UPP OCH EN NED”, självklart från Gefle IF:s herrars lyckade premiärmatch!

MATCHENS TRE ÄR:

3. Andra halvlek

Efter en trög första halvlek gav Mikael Bengtssons paussnack resultat i den andra halvleken. Gefle IF kom ut som ett piggare lag, men framför allt med en annan tydlighet och ett mer kontrollerat spel. Inte ens i slutminuterna kändes det särskilt pressat, en ovan men skön syn som GIF-supporter.

FOTO: Jens Carlsson

2. Tshutshu Tshakasua

På något sätt känns det extra bra att kunna få sätta Tshutshu på listan. Spelaren som jag själv var i kontakt med under min start som supporter har vänt hem och fått ordning på grejerna. Kvick, kylig och en bra teknik, där har ni honom.

FOTO: Jens Carlsson

1. Isac Lidberg

Äntligen. Äntligen. Äntligen. För första gången sedan 2017 och en viss norrman med namn Bajram Ajeti, så ser jag nu en riktig anfallare och en målskytt i GIF:s herrlag. Han behövde bara ett läge (hade visserligen en i mål som dömdes bort) och det sattes, dessutom med högsta klass!

FOTO: Jens Carlsson

BESVIKELSEN: Första halvlek

En tung första halvlek från båda lagen egentligen. Turligt nog får man med sig ledningen men annars imponerade inte spelet. Ofta satte ma sig i onödigt farliga situationer på grund av att man rullade bollen i eget straffområde istället för att söka längre. Jag önskar ett lite mer direktare spel i fortsättningen.

FOTO: Jens Carlsson

//1882-Bloggen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *