1882-BLOGGEN

EN BLOGG OM GEFLE IF I SYNNERHET OCH OM GÄSTRIKEFOTBOLLEN I ALLMÄNHET

HUGOS TRE UPP OCH EN NED (Gefle IF – Team TG)

2 min läsning

Gefle IF:s segertåg rullar vidare när man under onsdagen slog Team TG i hemmapremiären. Mikael Bengtssons spelidé satte sig ännu bättre innanför de tomma läktarna på Gavlevallen och det är med stor glädje som jag nu kan presentera mina tre tummar upp och en ned ifrån matchen!

MATCHENS TRE ÄR:

3. Amadou Kalabane

Efter en något svajig premiärmatch där han gjorde oss nervösa ett flertal gånger så var ”Yaya” lugnet själv i matchen mot Team TG. Lugn, stabil och kontrollerad utan några äventyrliga finter på mittlinjen. Bra Amadou Kalabane!

FOTO: Jens Carlsson

2. Axel Norén

En klart godkänd och trygg match från 21-årige Norén. MEN, det viktigaste, segerskytt. Ja, en ovan titel för mittbacken som förra året inte gjorde ett enda mål.

FOTO: Jens Carlsson

1. Albin Lohikangas

Kanske är det spelaren med högst lägstanivå i Gefle IF:s herrlag. Albin Lohikangas stod för en ny lyckad prestation. I mitt tycke är han en utmärkt wingback när han med sin speed kan avancera förbi på sin vänsterkant. Dessutom en grym vänsterfot och en bra teknik.

FOTO: Jens Carlsson

BESVIKELSEN: Adrian Bjelkendal Haaranen

Jag har fått höra extremt mycket gott om Bjelkendal Haaranen och tycker också han visade framfötterna på försäsongen. Men faktum är att han under förra matchen och även dagens match har fallit tillbaka i fjolårets trend där det går lite för sakta och är för osäkert.

FOTO: Jens Carlsson

//1882-Bloggen

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x