1882-BLOGGEN

EN BLOGG OM GEFLE IF I SYNNERHET OCH OM GÄSTRIKEFOTBOLLEN I ALLMÄNHET

HUGOS TRE UPP OCH EN NED (IFK Luleå – Gefle IF)

2 min läsning

Efter en mindre lyckad match förra helgen så lyckades Gefle IF studsa tillbaka på vinnarspåret trots vissa frågetecken spelmässigt vissa perioder. Här kommer mina tre tummar upp och en ned!

MATCHENS TRE ÄR:

3. Jacob Hjelte

Kommer in på ett mindre roligt sätt så den stora målskytten Isac Lidberg är skadad. Men GIF-anfallaren Jacob Hjelte blev ”matchHJELTE” för Gefle med sitt 0-3-mål efter en annars bra och pigg match.

FOTO: Jens Carlsson

2. Adrian Bjelkendal Haaranen

Hamnade på en tråkigare plats för bara en vecka sedan och därför kanna det otroligt bra att placera honom här. Adrian Bjelkendal Haaranen stod för en trygg match med många bollvinster men även en hel del fina insatser offensivt där han bland annat var inblandad i 3/4 GIF-mål.

FOTO: Jens Carlsson

1. Amadou Kalabane

Han är en ständig vattendelare men faktum är att han aldrig gjorde något som gjorde mig riktigt nervös i den här matchen. ”Yaya” kändes lugn, stabil och trygg som han är när han är som bäst. Dessutom en underbar krossboll till Axel Näsholm i situationen som ledde till straffen.

FOTO: Jens Carlsson

BESVIKELSEN: 1-4-målet

Jag satt och hoppades att man skulle inkassera säsongens första nolla, men såklart kom målet i slutskedet av matchen. Helt oviktigt men ändå oerhört störande. Dessutom kändes det väl som en frispark när Axel Norén blev av med bollen i eget straffområde?

FOTO: Jens Carlsson

//1882-Bloggen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *