1882-BLOGGEN

EN BLOGG OM GEFLE IF I SYNNERHET OCH OM GÄSTRIKEFOTBOLLEN I ALLMÄNHET

HUGOS TRE UPP OCH EN NED (Vasalunds IF – Gefle IF)

2 min läsning

Säsongens andra förlust efter en mindre bra match där två slumpmål blev avgörande. Vad finns det att ta med sig ifrån matchen och vad förtjänar en tumme ned, detta…

MATCHENS TRE ÄR:

3. Erik Granat

Efter att ha varit hårt kritiserad under egentligen hela seriespelet så är känslan att Erik Granat var betydligt piggare och mer aktiv än tidigare. Dock utan att på något sätt imponera och det finns fortfarande så fruktansvärt mycket kvar innan granaten exploderar…

Erik Granat med nummer 7 på ryggen.
FOTO: Jens Carlsson

2. Sebastian Sandlund

”Super-Sebbe” som vi väljer att nämna som Sebastian Sandlund efter den här matchen, fick spela i en något mer offensiv position och överraskande nog så såg det också relativt bra ut. Han bidrog med bra offensiva passningar och var som vanligt bra i det defensiva.

FOTO: Jens Carlsson

1. Kevin Persson

Får ofta inte särskilt mycket beröm och är nästan alltid helt osynlig på planen, vilket är positivt som mittback. Kevin Persson är en ledande spelare offensivt i Gefle IF:s backlinje men han har även tagit stora steg i det fysiska som annars varit hans nackdel.

Kevin Persson med nummer 16 på bröstet.
FOTO: Jens Carlsson

BESVIKELSEN: Straffen

Kan någon med bättre kunskap om regelboken förklara för mig hur Vasalund kunde tilldelas straff i början av andra halvlek? Bollen har sedan länge passerat alla former av farligheter och hemmaspelaren springer över en stillaliggande Tim Markström. Väldigt matchavgörande…

FOTO: Jens Carlsson

//1882-Bloggen

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x