1882-BLOGGEN

EN BLOGG OM GEFLE IF I SYNNERHET OCH OM GÄSTRIKEFOTBOLLEN I ALLMÄNHET

HUGOS TRE UPP OCH EN NED (Sandvikens IF – IF Sylvia)

2 min läsning

Toppmöte i Sandviken där hemmalaget Sandvikens IF ställdes mot serieledaren IF Sylvia. Trots ett rött kort och en straff emot sig så kunde Sylvia knipa ytterligare tre poäng och Sandviken kan därmed inte haka på i den absoluta toppen. Här kommer mina tankar och åsikter kring matchen!

MATCHENS TRE ÄR:

3. Jimmy Hansson

Den rutinerade och trogne SIF-backen fortsätter att hålla hög nivå för serien. Med en fin och känslig vänsterfot och en rapphet i steget är Jimmy Hansson perfekt på sin vänsterkant, väldigt bra offensivt!

FOTO: Elin Nord

2. Viacheslav Koidan

Jag föredrar den enklare versionen av namnet, nämligen Slava Koidan. Men oavsett namn så stod den ukrainske mittfältaren för ett väldigt bra inhopp när han i den 64:e minuten hoppade in. En bollkontroll och ett stabilt lugn som är väldigt nyttigt för Pelle Olssons lag.

FOTO: Elin Nord

1. Herman Johansson

Det spekulerades vilt angående vilken klubb han skulle hamna hos men till slut landade han hos Sandvikens IF och som Herman Johansson har klarat av steget från ”tvåan” till Ettan. En frisk fläkt är vad han är på sin högerkant, otroligt låg lägstanivå.

FOTO: Mikael Nord

BESVIKELSEN: Spelet i eget straffområde

Två insläppta mål på nästan exakt samma sätt. Nej, efter den här matchen finns det lite mer att önska av Sandvikens IF i det egna straffområdet. Antingen spelar man sig ur situationerna med noggrannhet eller så rensar man bollen högt och långt…

FOTO: Mikael Nord

//1882-Bloggen

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x