1882-BLOGGEN

EN BLOGG OM GEFLE IF I SYNNERHET OCH OM GÄSTRIKEFOTBOLLEN I ALLMÄNHET

HUGOS TRE UPP OCH EN NED (IF Karlstad – Gefle IF)

2 min läsning

Återuppstarten blev lyckad för Gefle IF:s herrar som trots dramatik i slutskedet av matchen, kunde plocka med sig tre poäng hem till Gävle. Men vad är det som förtjänar tummar upp och vad ska ha en tumme ned? Jo, häng med här!

MATCHENS TRE ÄR:

3. Kevin Persson

Den egna produkten har fortsatt med att ta steg under den här säsongen och stod för en bra insats under återuppstarten av säsongen. Fysiken är inte den starkaste sidan men han är helt klart den spelaren i backlinjen med bäst offensiva egenskaper. En fin uppspelsfot och en naturlig förmåga att ta mark uppåt i banan. Men idag även någon riktigt avgörande brytning!

Kevin Persson med nummer 16 på bröstet.
FOTO: Jens Carlsson

2. Tshutshu Tshakasua

Till skillnad från många föregående matcher så styrdes mycket av Gefle IF:s spel från högerkanten. En kant där Tshutshu Tshakasua under flertalet tillfällen lyste med fina kombinationer och några riktigt perfekta inlägg och instick.

FOTO: Jens Carlsson

1. Tim Markström

Visade återigen hög klass när han under samtliga 98 minuter stod stabilt och vaktade GIF-buren. I första halvlek med några fina räddningar och under den andra halvleken med flera viktiga höjddueller där han är oslagbar.

FOTO: Jens Carlsson

BESVIKELSEN: Avslutningen

Ja, vad ska man säga? Vilken puls man fick när David Johannesson firade på tilläggstid och vilken befriande känsla det var när domarteamet till slut dömde bort målet. Avslutningen av matcher var minst sagt inte något man njöt till, men så skönt när matchen var slut!

Gefle IF fick jubla trots stor dramatik.
FOTO: Jens Carlsson

//1882-Bloggen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *