1882-BLOGGEN

EN BLOGG OM GEFLE IF I SYNNERHET OCH OM GÄSTRIKEFOTBOLLEN I ALLMÄNHET

HUGOS TRE UPP OCH EN NED (Team TG – Gefle IF)

2 min läsning

Från stora offensiva problem till en fullkomligt blixtrande offensiv. Gefle IF:s herrar har verkligen fått ordning på målskyttet och när man pulveriserade Team TG kan det inte längre väckas några negativa frågetecken kring lagets offensiva spel.

MATCHENS TRE ÄR:

3. Jacob Hjelte

Har haft problem med målskyttet under den senaste tiden, men gör alltid ett enormt skitjobb både offensivt och defensivt. Hjelte har dessutom fått blivit en hjälte när han nu nätat i alla de tre senaste matcherna.

Jacob Hjelte har gjort mål i tre raka matcher.
FOTO: Jens Carlsson

2. Erik Granat

Han har inte alls fått sitt eget spel dit han velat och kan under årets säsongen. Men faktum är att det sett bättre och bättre ut under den senaste tiden och när Erik Granat under dagen fick näta två gånger är den stora frågan, är granaten på väg att explodera?

Är granaten på väg att explodera nu.
FOTO: Jens Carlsson

LÄS OCKSÅ: Säsongen har varit strulig – men nu har Granat börjat hitta rätt på mitten: ”Hjälper hela laget”

1. Nisse Nilsson

Nisse har hoppat mellan startelvan och avbytarbänken under hösten men visade idag upp sitt fulla register. Hans tidigare svaghet med inläggsspelet syntes inte överhuvudtaget och faktum är att han stod för tre förstklassiga assister från sin högerkant.

Högst upp på listan denna gång, Nisse Nilsson.
FOTO: Jens Carlsson

BESVIKELSEN: 2:a halvlek

En fruktansvärt bra första halvlek följdes upp av en betydligt sämre andra halvlek. Idag var det ingen fara med tanke på den stora ledningen, men vi har sett tidigare att det kan straffa sig rejält. Min önskan är att GIF kan ta med sig energin och kvalitén ifrån den första halvleken och fortsätta ösa på, även om man såklart måste säkra upp när man har en ledning. Idag lämnade man helt över initiativet till Team TG som tyvärr kunde spräcka Markströms nolla. Till kommande matcher, våga fortsätta!

Första halvleken vann man med 4-0, den andra slutade 1-1.
FOTO: Jens Carlsson

//1882-Bloggen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *