1882-BLOGGEN

EN BLOGG OM GEFLE IF I SYNNERHET OCH OM GÄSTRIKEFOTBOLLEN I ALLMÄNHET

HUGOS TRE UPP OCH EN NED (Sandvikens IF – Morön BK)

2 min läsning

SIF-damerna lyckades inte greppa det sista halmstrået och förlusten mot Morön BK innebär att laget åker ur Elitettan efter en tung säsong. Det fanns dock ljusglimtar under mörkermatchen, vilka ser du här nedan!

MATCHENS TRE ÄR:

3. Tea Lundmark

Gör ännu en bra match för sitt lag, vilket inte är första gången den här säsongen. Hon har inte storleken med sig, men har en smidighet och reflexer som håller hög nivå. Hade svårt att göra något vid båda målen.

Tea Lundmark gjorde en ny bra insats när SIF föll tungt.
FOTO: Mikael Nord

2. Colleen Kennedy

Colleen Kennedy gjorde exakt som hon gjort sedan hon kom, sprang och sprang. Trots smärta vid revbenspartiet under stora delar av matchen vägrade hon att ge sig och slet något enormt.

Ständigt på språng framåt, Colleen Kennedy.
FOTO: Mikael Nord

1. Wilma Sjöberg

Årets riktiga talang hos rödvästarna, utan tvekan. Wilma Sjöberg imponerade när Hille IF höll sig kvar i ”ettan” förra säsongen, men att 19-åringen skulle klara av Elitettan som hon gjort är häpnadsväckande. Alltid en trygg uppspelspunkt och med fina fötter som totalt lyckats näta vid sex tillfällen under säsongen. En viktig pusselbit i nästa års SIF-trupp!

EN otroligt lovande talang är hon, Wilma Sjöberg.
FOTO: Mikael Nord

BESVIKELSEN: Nedflyttning

I ett annars väldigt blekt fotbollsdistrikt har Sandvikens IF:s damlag varit den stora ljusglimten den här säsongen, där man varit ensamt elitlag. Division 1 är serien som väntar nästa säsong, där man återigen kommer ställas mot Gefle IF, men även Skutskärs IF.

Sandvikens IF har åkt ur Elitettan.
FOTO: Mikael Nord

//1882-Bloggen

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x