1882-BLOGGEN

EN BLOGG OM GEFLE IF I SYNNERHET OCH OM GÄSTRIKEFOTBOLLEN I ALLMÄNHET

HUGOS TRE UPP OCH EN NED (Gefle IF – IF Karlstad)

2 min läsning

En godkänd första halvlek och en underkänd andra halvlek. Matchen som helhet, på gränsen till godkänd. Gefle IF har höjt sig till en nivå som gjort att man nästan glömt bort vad dåliga matcher är. Kanske att motivation slog klass när man idag ”bara” spelade oavgjort mot Karlstad. Här har ni listan!

MATCHENS TRE ÄR:

3. Isac Lidberg

Nätade återigen efter att ha löpt på djupet och fått en perfekt passning ifrån Iu Ranera på mitten. Det totalt 19:e för säsongen, en siffra det var ett tag sedan en GIF-spelare nådde upp till under en säsong.

Isac Lidberg gjorde ännu ett mål för sitt GIF.
FOTO: Jens Carlsson

2. Erik Granat

Han har haft en jobbig säsong och fått mycket skit ifrån supportrar och media. Jag tycker dock att Erik Granat gör en väldigt bra insats när hans lag annars var oerhört blekt. Slet otroligt mycket och stod för massvis med grymma löpningar som öppnade upp ytor för övriga spelare.

EN bra match ifrån den annars ganska ifrågasatta Erik Granat.
FOTO: Jens Carlsson

1. Kevin Persson

Ny stabil och trygg insats ifrån Kevin Persson som vuxit fram som årets kanske jämnaste spelare. Jag tycker även att han tuffat till sig under hösten och visat ett betydligt bättre fysisk sida. Men framför allt blev han målskytt, evighetsmaskinen Kevin Persson!

Första målet för Gefle IF belönas såklart med en förstaplats.
FOTO: Jens Carlsson

BESVIKELSEN: Adrian Bjelkendal Haaranen

Det känns tråkigt att behöva sätta Adrian på den här platsen då han annars tagit stora kliv framåt under hösten. Men idag var det inte mycket som gick rätt för mittfältaren som slog bort en hel del bollar och annars kändes ganska osynlig, tyvärr…

Adrian Bjelkendal Haaranen hade en tyngre match och byttes ut.
FOTO: Jens Carlsson

//1882-Bloggen

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x