1882-BLOGGEN

EN BLOGG OM GEFLE IF I SYNNERHET OCH OM GÄSTRIKEFOTBOLLEN I ALLMÄNHET

HUGOS TRE UPP OCH EN NED (Nyköpings BIS – Gefle IF)

2 min läsning

Det blev seger när Gefle IF avslutade seriespelet. Adventsmatchen bjöd på en klart godkänd första halvlek och en något sämre andra halvlek. Målen skulle dock varit betydligt fler, främst från den första halvleken som sluta mållöst. Men ändå, en avslutande seger och här kommer listan!

MATCHENS TRE ÄR:

3. Amadou Kalabane

Som vanligt en gigant där bak, med sina enorma fysik. Kopplade ett bra grepp om Kristoffer Lepik som storleksmässigt är på samma plan. Visar dessutom även upp fina fötter, både tekniskt och för passningar.

Amadou Kalabane var en stor anledning till att GIF lyckades hålla nollan.
FOTO: Jens Carlsson

2. Iu Ranera

Kontraktet går ut och det återstår att se hur framtiden blir för Gefles spanska mittfältare. En säker sak är dock att lagets offensiv blivit flera nivåer bättre sedan hans comeback. Ett antal fina djupledsbollar ifrån sina känsliga och helt underbara passningsfötter.

Iu Ranera stod för flera eleganta genomskärare och var viktig på mitten.
FOTO: Jens Carlsson

1. Erik Granat

Har växlat upp under hösten när han fått spela som en mer central och offensiv mittfältare. Var framför allt väldigt het under den första halvleken, där han visserligen borde nätat, men ständigt var ett hot framåt.

Erik Granat har hettat till mer och mer på hösten, börjar han explodera?
FOTO: Jens Carlsson

BESVIKELSEN: Isac Lidberg

Har varit den bästa GIF-spelaren den här säsongen, men det har också bidragit till att kraven ökat rejält. Isac Lidberg har öst in bollar men faktum är att han har bränt ett ganska stort antal frilägen under de senaste matcherna. Borde gått ifrån den första halvleken med 1-2 mål även idag.

Isac Lidberg har gjort oss bortskämda, men idag stämde det inte riktigt.
FOTO: Jens Carlsson

//1882-Bloggen

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x