1882-BLOGGEN

EN BLOGG OM GEFLE IF I SYNNERHET OCH OM GÄSTRIKEFOTBOLLEN I ALLMÄNHET

HUGOS TRE UPP OCH EN NED (Täby FK – Sandvikens IF)

2 min läsning

Jämn och bra insats ifrån samtliga SIF-spelare när laget segrade i seriens avslutningsmatch. Täby FK besegrades och det blev en tuff utmaning att sätta listan denna gång, men här kommer den…

MATCHENS TRE ÄR:

3. Leo Englund

Alltid stor och stark, med en styrka även vid löpningen. Skulle nog kunnat utnyttja vissa lägen bättre men gör annars en väldigt bra insats med ett väldigt vackert mål. Håller en väldigt hög lägstanivå och gör en ytterligare bra säsong.

En ny bra match, med ett nytt mål för Leo Englund.
FOTO: Mikael Nord

2. Tobias Johansson

Väldigt lugn och trygg match ifrån Tobias Johansson som verkligen vuxit in i SIF-målet den här säsongen. Några riktigt fina räddningar och annars en stabil insats. En viktig kugge att behålla inför nästa års säsong.

Tobias Johansson har verkligen vuxit under den här säsongen.
FOTO: Mikael Nord

1. Herman Johansson

Oerhört bra debutsäsong med Sandvikens IF och Ettan, för Herman Johansson som annars också var aktuell för flera andra klubbar. Ständigt farlig med sina djupledslöpningar och fina fötter för både avslut och inlägg. Ligger bakom otroligt mycket när SIF anfaller och kan bli väldigt bra.

Herman Johansson nickade in sitt mål när SIF vann mot Täby.
FOTO: Mikael Nord

BESVIKELSEN: Emil Bellander

Känns väldigt konstigt att behöva sätta Emil Bellander på denna plats, men faktum är att han inte riktigt fick till maximalt när Sandviken annars var väldigt bra. Kändes lite tung och fick inte ut allt han kan, men låååångt ifrån en dålig match.

Ingen dålig match, men ändå inte riktigt lika bra som vanligt av Bellander.
FOTO: Mikael Nord

//1882-Bloggen

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x