1882-BLOGGEN

EN BLOGG OM GEFLE IF I SYNNERHET OCH OM GÄSTRIKEFOTBOLLEN I ALLMÄNHET

AVSPARK GEFLE IF 2021 – FÖRBOKA HÄR IDAG

1 min läsning

För ungefär ett år sedan släppte 1882-Bloggen vår dittills största satsning, ”AVSPARK GEFLE IF 2020” som blev en stor succé med 4,4/5 som betyg av er läsare. Med det bakom oss satsar vi på en likadan, om inte större satsning med ”AVSPARK GEFLE IF 2021”.

Utgivningsdatumet är satt till den 21/3 och kompendiet kommer att ge ALLT som behövs inför Gefle IF:s säsong 2021. Vad sägs om truppgenomgångar, tippningar, motståndarkollar och långa och djupgående intervjuer med spelare & ledare inom och utom föreningen?

Allt detta kostar endast 75 kronor och majoriteten av intervjuerna erbjuds även som videoformat. AVSPARK GEFLE IF 2021 går att förboka redan idag – det enda som behövs är namn, e-post och mobilnummer. Uppgifterna kommer endast att användas av 1882-Bloggen för att kontakta dig.

Efter att du skickat iväg dem kommer du att få ett e-postmeddelande med instruktioner för hur betalningen fungerar. Vi kommer därefter att skicka iväg kompendiet, när betalningen är gjord och utgivningsdatumet här.

1882-Bloggen hoppas att DU är intresserad och förbokar din AVSPARK GEFLE IF 2021 redan idag!

FÖRBOKA DITT EXEMPLAR GENOM ATT KLICKA PÅ LÄNKEN: https://forms.gle/3uB9JUQgBXsJ29gk7

//1882-Bloggen

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x