1882-BLOGGEN

EN BLOGG OM GEFLE IF I SYNNERHET OCH OM GÄSTRIKEFOTBOLLEN I ALLMÄNHET

HUGOS TRE UPP OCH EN NED (Gefle IF – IFK Luleå)

2 min läsning

MATCHENS TRE ÄR:

3. Sebastian Sandlund

GIF-kaptenen var lugn, trygg och stabil – som vanligt. Han vann mycket bollar och var involverad defensivt och offensivt. Var en tydlig ledare som Mikael Bengtsson kommunicerade med under hela matchen. Visade verkligen stor betydelse, både med fotbollsmässigt och ledarskapsmässigt.

FOTO: Jens Carlsson

2. Theodor Hansemon

Den stora skrällen när laguppställningen släpptes. Har visat upp fina kvalitéer under försäsongen, men seriematcher är något helt annat. 18-åringen fortsatte dock med sin imponerande spelstil även denna gång. Resolut och ordentlig när det blev närkamper och fina passningsfötter när det var passningsspel. Orsakade straffen, men var annars väldigt bra. Bevisade helt klart konkurrens för startelvan!

FOTO: Jens Carlsson

1. 10-målet av Erik Granat

Vi har hört talas om skottet och frisparksfoten under ett helt år, men mest fått beskåda bollar på läktarna. Frisparken under den första halvleken var fruktansvärt fin. Pressläktaren exploderade och huvudpersonen firade ordentligt. Blir det här säsongen där GRANATEN exploderar ordentligt?

FOTO: Jens Carlsson

BESVIKELSEN: Minuterna 3090

Nej, det här var inte alls den start som Gefle IF hade önskat. Starten är viktig och IFK Luleå ska besegras, men faktum är att det bara var första halvtimmen som var bra. GIF övergav helt initiativet efteråt och när man hade bollen var spelet oerhört passivt. 12 kan inte ses som rättvist, men det var inte heller någon bra match och insats av Gefle.

FOTO: Jens Carlsson

//1882-Bloggen

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x