1882-BLOGGEN

DEN DRIVANDE NYHETSKÄLLAN OM GEFLE IF

1882-BLOGGEN MEDDELAR FÖRÄNDRINGAR – ”100% GEFLE IF”

2 min läsning

1882-Bloggen startades under inledningen av 2019, med syftet att lyfta och uppmärksamma Gefle IF – men även den övriga lokala fotbollsvärlden. 864 dagar har 1882-Bloggen hittills funnits och totalt bidragit med 607 olika texter. Intresset har varit stort och ökat hela tiden och läsarsiffrorna har blivit högre och högre. Positiviteten bland reaktionerna har varit avgörande för att fortsätta driva arbetet med att lyfta alla spelare, ledare, klubbar och matcher.

Förhoppningsvis kommer dessa reaktioner att fortsätta, lika som att texterna kommer att fortsätta finnas tillgängliga för lösning. 1882-Bloggen har som målsättning och ambition att fortsätta vara en drivande nyhetskälla för fotbollsnyheter, men fortsättningsvis med ett lite annat innehåll – eller åtminstone ett delvis förändrat innehåll.

Gefle IF har hela tiden varit huvudfokuset för 1882-Bloggen, som även har sitt namn efter klubbens bildande. Men från och med nu kan 1882-Bloggen meddela att allt kommande innehåll kommer att handla om Gefle IF, vilket innebär att det inte längre kommer att komma några nya texter om den övriga lokala fotbollen. Alla tidigare texter kommer dock att finnas kvar, men några nya kommer inte att tillkomma. Beslutet har kommit av några olika anledningar, men främst eftersom detta förenklar arbetet och därmed ökar möjligheterna till att göra det kommande innehållet ännu bättre.

Från och med 2021-06-08 kommer därför allt nytt innehåll att vara 100% Gefle IF – men det innebär inte att innehållet kommer bli mindre, utan snarare att kvalitén kommer kunna bli bättre. Det är med delade känslor som 1882-Bloggen meddelar detta, eftersom det varit rolig och utvecklande att skriva om flertalet olika klubbar och serier. 1882-Bloggen vill därför rikta stor tacksamhet till samtliga spelare, ledare, klubbchefer, ordförande och andra människor som varit med och bidragit till att allt blivit väldigt bra. Vi vill samtidigt återigen vara tydliga med att detta inte är något ”steg tillbaka” och att innehållet inte nödvändigtvis blir mindre. Det är bara en förändring av innehåll, som leder till fördelar.

1882-BLOGGEN DEN DRIVANDE NYHETSKÄLLAN OM GEFLE IF!

//1882-Bloggen

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x