1882-BLOGGEN

DEN DRIVANDE NYHETSKÄLLAN OM GEFLE IF

HUGOS TRE UPP OCH EN NED (Skutskärs IF – Gefle IF)

2 min läsning

Någon tredje raka vinst blev det inte. Istället ett svidande 1–1 mot Skutskärs IF, som kändes onödigt eftersom det efter 45 var GIF-ledning. Vilka tre var mest lysande och vad var mindre bra? Kolla listan, håller DU med om den?

MATCHENS TRE ÄR:

1. Moa Andersson

Nyförvärvet har varit bra hela säsongsinledningen, men var överlägset bäst mot Skutskärs IF och lyste klart. Vann otroligt mycket bollar och var viktigt för försvarsspelet. Samtidigt var mittfältsstjärnan den som var mest aktiv när det blev anfallsfotboll, med fina kombinationer och kreativa lösningar. Moa Andersson kommer vara viktig för GIF!

FOTO: Gefle IF

2. Maja Westling

Fortsätter att visa en otroligt hög högstanivå, men även en hög lägstanivå. Besitter en hastighet som inte många andra har och även en teknik som ofta ställer till det för motståndarna. Westling är dessutom väldigt flexibel och är användbar som kantspelare, men även mer centralt. En oerhört stor GIF-talang som bara blir bättre och bättre.

FOTO: Nils Westberg Löfgren

3. Emelie Bernhardsson

Andra raka matchen som målskytt och kvällens var även en riktigt fullträff. Dotter till GIF-legenden Daniel Bernhardsson och har alla möjligheter att bli nästa GIF-stjärna. Har många fina kvalitéer. Bortsett från den vassa avslutsfoten finns anfallaren ständigt tillgänglig för en djupledsboll med sina explosivitet och höga hastighet.

FOTO: Nils Westberg Löfgren

BESVIKELSEN: 1–1

Det blev ingen tredje raka vinst, även fast man hade velat. Den fösta halvleken var bra och ledningsmålet var klart rättvist. Den andra halvleken blev dock betydligt mer ovårdad och inte alls lika kontrollerad från GIF-håll, som tappade mycket bollar och inte skapade lika mycket. 1–1-målet kändes lite billigt. Jag vet inte, surt och lite onödigt känns det.

FOTO: Jens Carlsson

//1882-Bloggen

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DigitalOcean Referral Badge
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x