1882-BLOGGEN

DEN DRIVANDE NYHETSKÄLLAN OM GEFLE IF

HUGOS TRE UPP OCH EN NED (Gefle IF – IF Karlstad)

2 min läsning

Äntligen! Efter förra helgens frustrerande övertidsförlust känns det helt rätt med lite GIF-flyt, som man inte varit bortskämd med den här säsongen. Starkt att vinna mot ett bra Karlstad och bästa möjliga sätt att avsluta vårsäsongen och ta lite semester. Tack till Leo Englund som tog bänkningen helt rätt och var väldigt aktiv och fixade segermålet. Räcker det för att finnas med här nedan? Scrolla ner och kolla!

MATCHENS TRE ÄR:

1. Jacob Hjelte

Har fått sitta alldeles för mycket bänk hittills den här säsongen, vilket blev väldigt tydligt den här matchen. Jacob Hjelte gjorde inte många misstag och var otroligt nyttig både defensivt och offensivt. Vann nästan alla luftdueller och närkamper, men erbjöd dessutom ett djupledsspel. Avslutade det fina GIF-anfallet med att säkert styra in 1–0-målet.

Jacob Hjelte var mycket bra och blir utsedd till matchens bästa GIF-spelare.
FOTO: Jens Carlsson

2. Tim Markström

Har fått en del kritik och har inte heller lyst den här säsongen. Men den här matchen var faktiskt Tim Markström riktigt bra och räddade sitt lag vid flertalet tillfällen. Jag är fortfarande lika rädd varje gång bollen når hans fötter, men räddningarna den här matchen kan ingen ifrågasätta eller kritisera.

Har ifrågasatts efter många matcher, men stod för säsongens kanske bästa insats mot Karlstad?
FOTO: Jens Carlsson

3. Theodor Hansemon

Han bara fortsätter och fortsätter att övertyga och imponera. Spelar otroligt moget för sin unga ålder och tvekar inte att smälla till vid närkamperna. Theodor har verkligen visat att startplatsen bredvid Kevin Persson är hans och ingen annans. Passningsskicklig, men även brytningssäker.

Brytningssäker och väldigt lugn, Theodor Hansemon.
FOTO: Jens Carlsson

BESVIKELSEN: –

Nej, det finns ingen besvikelse eftersom här matchen!

Kvällens alla 403 åskådare fick sin efterlängtade GIF-seger, även om det blev dramatiskt.
FOTO: Jens Carlsson

//1882-Bloggen

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x